Snel naar
Inhoud

Gourmet, steengrill, fondue

Gourmet / Steengrill / Plaatgrill Fondue
- Biefstukje
- Biefstukje
- Kipfilet
- Kipfilet
- Hamburgertje
- Fricandeau
- Kalkoen
- Fondueballetje
- Tartaartje
- Slavinkje
- Slavinkje
- Kalkoen
Prijs per persoon € 8,50 Prijs per persoon € 8,50
 ( 300 gram vlees p.p.)  ( 300 gram vlees p.p.)
Gourmet / Steengrill / Plaatgrill DeLuxe Fondue DeLuxe
- Ossenhaas
- Ossenhaas
- Varkenshaas
- Varkenshaas

- Kalfsvlees

- Kalfsvlees
 
- Shaslick
- Mini Vinkje
- Duitse Biefstuk
- Mini Balletje
- Kalkoen
- Slavinkje
- Kip
- Kipfilet
- Reepjes - Lams
- Slavinkje - Kalkoen
Prijs per persoon € 11,50 Prijs per persoon € 11,50 
( 300 gram vlees p.p.) ( 300 gram vlees p.p.)
   
Compleet  
Salade schotel  
Rauwkost  
Stokbrood  
Kruidenboter  
Sausjes  
Verse Fruitsalade  
Prijs per persoon € 7,50  
  • Zet het apparaat op een stevige, vlakke ondergrond en pas op voor vlugge kinderhandjes. Plak het snoer eventueel vast aan een tafelpoot.
  • Laat de lavasteen van een elektrische steengrill een half uur van te voren voorverwarmen.
  • Iedereen strooit wat zout op de hete steen en legt daar een stukje vlees op. Het zout kruidt het vlees en zorgt er tevens voor dat het vlees minder aanplakt. Na twee tot drie minuten is de onderkant knapperig bruin gebakken. Strooi weer wat zout op de steen, draai het stukje vlees om en laat het nog twee minuten bakken.
  • Voorkom dat er sausjes op de steen belanden want die gaan aanbakken, verbranden en roken. Veeg de steen van tijd tot tijd schoon met een dot keukenpapier of krab aanbaksels weg met een houten spatel.
  • Gebruik bij gourmetten niet te veel boter of olie.
  • Bak de sausjes niet mee.
  • Bak varkensvlees altijd helemaal gaar.
  • Kook lever even voor om spetteren te voorkomen.